fbpx

Servicii

ce oferim

Serviciile noastre

Textele sunt atent traduse și ulterior verificate. Traducerile respectă riguros terminologia originalului și caracteristicile specifice limbii în care se traduce. Traducătorii noștri sunt profesioniști specializați în varii domenii, printre aceștia numărându-se absolvenți talentați ai facultăților de profil, vorbitori nativi, lingviști pricepuți care își vor pune în serviciul dumneavoastră toate cunoștințele de care dispun pentru a vă furniza un text bine scris.

Pe lângă utilizarea dicționarelor de specialitate, a resurselor de documentare acreditate, precum și revizuirea materialelor traduse, punem accent deosebit pe colaborarea cu clientul. Ținem cont de preferințele și sugestiile acestuia, astfel încât rezultatul final să fie pe deplina lui satisfacție.

Servicii DTP Dacă doriți ca imaginea și elementele distinctive ale firmei dumneavoastră să fie păstrate, se impune recurgerea la acest tip de serviciu care presupune livrarea traducerii în format similar cu originalul. Pentru aceasta, traducătorul va folosi programe speciale de inserare a graficelor, imaginilor și a altor elemente specifice textului original în traducere.
Cum procedăm?

Metoda noastră de lucru


vorbim pe limba ta

Îndepărtăm barierele limbii

Oferim servicii de traducere în toate limbile de circulație internațională.
Engleză
Germană
Franceză
Italiană
Spaniolă
Maghiară

Prețuri estimative

începând cu 20lei/pagină

Acte tipizate

  • diplome și certificări
  • acte de identitate/personale/auto
  • adeverințe școlare/universitare
începând cu 30lei/pagină
începând cu 40lei/pagină

Te-am convins?

Așteptăm să colaborăm și pentru asta, te invităm să ne trimiți o cerere de ofertă de preț.
Cere o ofertă
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!