Traduceri autorizate si legalizate in Iasi

Birou Corola Traduceri

Ai nevoie de traduceri autorizate si legalizate in Iasi?

Daca ai nevoie de traduceri autorizate sau legalizate in Iasi, biroul Corola Traduceri iti sta la dispozitie cu cele mai bune servicii. Dispunem de certificari atestate de Ministerul Justitiei pentru a autoriza si legaliza documente oficiale. Astfel ca iti garantam siguranta serviciilor de autorizare si legalizare acte personale. Chiar si documente de studii sau proiecte complexe.


De-a lungul anilor, am cultivat experienta necesara pentru a face fata traducerilor cu complexitate ridicata ce necesita limbaj de specialitate. Traducem atat documente oficiale, cat si generale in majoritatea limbilor de circulatie internationala. Iti oferim posibilitatea de traducere texte in Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola si Maghiara. Seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada reprezinta o garantie a calitatii serviciilor noastre. Detinem limbaj de specialitate pentru o gama variata de domenii de activitate. Realizam traduceri legalizate si autorizate pentru documente juridice, tehnice, economice, medicale si literare.


Serviciu De Traducere - Traduceri autorizate sau legalizate in Iasi


Echipa noastra de traducatori profesionisti este gata sa te intampine cu daruire in orice tip de traducere necesara. Acestia prezinta cunostinte reale din domeniul traducerilor si iti vor oferi consultanta de care ai nevoie inca de la inceputul colaborarii pana la finalizarea cu succes a proiectului.


Daca doresti traduceri de calitate si realizate cu profesionalism in cel mai scurt timp in orasul Iasi, Corola Traduceri este partenerul tau de incredere. Toate traducerile, indiferent de natura lor, sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei si specializati in majoritatea domeniilor.


Onoram comenzile in timpul stabilit fara a depasi termenul limita de livrare a documentelor. Termenul de predare a documentului tradus este stabilit de comun acord. Timpul necesar pentru realizarea unei traduceri standard este de 24 de ore, dar acesta variaza in functie de dimensiunea si nivelul de dificultate al proiectului. In cazul in care ai nevoie de traduceri in cel mai timp scurt, poti opta pentru serviciul de traducere in regim de urgenta. Documentul se poate livra in format fizic sau electronic in functie de preferintele tale. Pentru informatii suplimentare si ofertarea serviciilor, ne poti contacta la numarul de telefon 0743995680.

Suna
Corola Traduceri